VI

Vi gør dig og din organisation
bedre til kommunikation

Vi er i Rhetorica ApS stolte af vores kombination af høj faglig og forskningsbaseret viden, mange års erfaring og ry for træning, forløb og læringsprogrammer af høj kvalitet og med høj brugbarhed.

Rådgivning af høj kvalitet

Det er vores mål at få vores kunders kommunikation til at stå skarpt. Så de brænder igennem med deres budskab og får fremkaldt den respons, de ønsker. Somme tider retning og mening, andre gange følgeskab og motivation.
Derfor kombinerer vi høj viden med praktisk know-how og masser af træning. For det er ikke nok at kende til værktøjerne for at kunne bruge dem. Brugen af dem skal trænes, øves og forfines, for at de beherskes. Og det er først, når man behersker sine kommunikationsværktøjer, at magien kan opstå.
Vi er her for at få det til at ske for dig og din organisation.

Erfaring og indsigt

Vi prøver altid at gøre det bedre, end I forventer. Og vi har høje evalueringer. Vi har lang erfaring fra mange brancher, høj faglig indsigt og gør os altid umage med at koble vores viden og redskaber med jeres hverdag, jeres arbejdsflows og jeres metoder og skabeloner.
Så det gør en forskel med det samme.
Derfor arbejder vi også med jeres egne problemstillinger og ikke de fiktive cases, man kan støde på, når man tager på andre kurser. For det er nemmeste at lære, når det man lærer er direkte koblet til den virkelighed, man er i.

Tag kontakt

Lad os tage en snak eller udfyld kontaktformularen
Du kan kontakte os online ved at bruge formularen nedenfor. Vi kontakter dig hurtigst muligt – og ser frem til at drøfte, hvordan vi kan forbedre din kommunikation, retorik og ledelse.