RÅDGIVNING, SPARRING OG ANDEN UDVIKLING

Er det sparring på strategikommunikationen, I søger? Skal I bruge hjælp til at definere værdier, kernefortælling eller arbejde med interne kommunikationskanaler? Er det hjælp til hjemmesideteksterne? Skal ESG-kommunikeres? Eller Verdensmålene integreres i strategi og hverdag? Eller er det noget helt andet? Mange af de opgaver, vi løser, kan være svære at sætte ord på og beskrive klart – fælles for dem er, at de handler om klar kommunikation og oftest er i spændet mellem rådgivning, konsulentarbejde og kompetenceudvikling.

Så kontakt os gerne, hvis I har en kommunikationsproces, en strategisk kommunikationsindsats, et kompetenceløft eller andet, som I gerne vil have indspark på – eller til en start vide, om vi kan bidrage til løsningen.
Vi lægger vægt på:
  1. at vi får synliggjort og kommunikeret synergier i de virksomheder, vi samarbejder med. Tingene skal hænge sammen i medarbejdernes hoveder, så der er mening med indsatserne og ikke fremstår som en lang række løsrevne tiltag uden fælles fodslag.
  2. at vi samarbejder tæt og som et fælles team på projekter. Der er ting, vi kan løse som eksterne konsulenter, men langt oftest er vi yderst afhængige af jeres interne kompetencer for at levere det bedste resultat.
  3. at vi får defineret et klart mål med indsatsen, så vi ved, hvornår vi er i mål og kan fejre at vi sammen lykkedes.
The models we were presented help me remember the technics and visualise my learning. The time for reflection by the end of the day triggered a learning mechanism in my head. No better way to prepare and learn structures than to practice new learning and cable this to ideas.
Christina Schiøtt Liaos,
Nordic & Baltic Director at UK Trade & Investment
Vi har løst masser af skæve opgaver hos f.eks.:
  • et universitet, der ville være skarpere til at integrere verdensmålene i både strategi, hjemmeside, ledelseskommunikation og hverdagens aktiviteter.
  • en pensionskasse, der skulle bruge rådgivning til at udvikle og kommunikere en IT-strategi samt få ja til den fra direktionen.
  • en fagforening, der gerne ville være mere professional og både skulle bruge kurser og rådgivning til at gennemføre en transformation af organisationen.
  • en finansiel virksomhed, der gerne ville kommunikere stærkere om deres ESG-indsatser i deres kommunikation.
Vi har rådgivet massevis af både private og offentlige kunder i både ind- og udland og på både dansk og engelsk. Vi brugervores forskningsbaserede værktøjskasse i alt hvad vi laver og på vores læringsforløb får vi lavet masser af øvelser med deltagerne og bruger masser af eksempler. Det må nemlig gerne være både spændende, sjovt og udfordrende at forbedre sig.
Så kunne det være relevant med bedre og klarere kommunikation – på et forskningsbaseret grundlag – så kontakt os i Rhetorica og lad os sammen lave et strategisk kompetenceløft af organisationen.
Jeg har på kort tid fået en helt ny forståelse af, hvad det vil sige at involvere og aktivere mine omgivelser og derigennem skabe motivation og ejerskab i organisationen. De nye værktøjer, jeg har fået, bruger jeg dagligt, og jeg er slet ikke i tvivl om effekten.
Lars Braun Nielsen,
Chief Executive Officer, LBN MEDICAL A/S
Vi garanterer:
  1. At vi leverer forskningsbaserede redskaber og øver organisationen i at bruge dem.
  2. At vi bliver og samarbejder med jer til det virker og vi har fået løftet organisationen.
  3. At selvom det er forskningsbaseret, så indeholder vores tilgang forbavsende få tørre lærebøger og støvede kompendier og på temmelig mange grin og god energi. Sjovt og interessant skal gå hånd-i-hånd med forskningsbaseret og fagligt velfunderet.

Tag kontakt

Lad os tage en snak eller udfyld kontaktformularen
Du kan kontakte os online ved at bruge formularen nedenfor. Vi kontakter dig hurtigst muligt – og ser frem til at drøfte, hvordan vi kan forbedre din kommunikation, retorik og ledelse.