Individuel træning: tilpasset forløb

Er du på jagt efter noget særligt? Er det helt særlige kommunikationsområder eller udfordringer, du bokser med? Dækker det måske flere områder eller er svært helt at ramme ind, hvad det er, du har brug for at forbedre i din kommunikation? Så lad os give dig et tilpasset forløb, hvor vi undervejs skræddersyr, hvor udbyttet er størst for dig og din kommunikation.

Her får du adgang til en rutinerede konsulent med masser af individuelle forløb bag sig, der kan komme hele vejen rundt om dig – og give dig træning og redskaber i det, du har brug for.
Blandt dem, der har været igennem et tilpasset forløb, er:
  • En, der skulle til et møde med en offentlig tilsynsmyndighed og gerne ville have redskaberne til bedre at håndtere kommunikationen,
  • En, der skulle til en afgørende forhandling og gerne ville stå stærkt,
  • En, der var i tvivl om, hvor og hvordan det var bedst at styrke sin ledelse og kommunikation,
  • En HR-chef, der over for øverste ledelse skulle tage mere ære for HR-afdelingens arbejde forat understøtte organisationens strategiske skift,
  • Og mange andre med fortrolige udfordringer, vi ikke vil dele her.
At lære om retorik fra Rhetorica er som at åbne mulighedernes æske. En stor mængde faglig og yderst vigtig viden om kommunikation, man ikke vidste fandtes.
Niels Gregers Hansen,
Head of HR, Nordea
Kommunikationssparringen i et tilpasset forløb afhænger af dine behov, men kan være inden for:
Eller andre kommunikationsfaglige problemstillinger. Alt sammen forskningsbaseret og tilpasset til din personlige stil.
Overordnet arbejder vi med følgende format:
  • Træningsgange på 1,5-2 timer per gang, hvor vi både giver dig redskaber og værktøjer og træner dem med dig – og med dine egne cases, så du både bliver bedre og får forberedt planer og oplæg, du alligevel skulle forberede.
  • Somme tider bruger vi videooptagelser af dig undervejs, så du selv kan se, hvad du gør godt og hvor der skal ændres i det operationelle – og så du kan se, hvordan du udvikler dig undervejs (det kan være svært selv at mærke, at man faktisk gør tingene anderledes og at det virker, hvis ikke man også ser sig selv udefra med video)
  • Oftest i en serie af 6 træningsgange med 1-2 uger mellem hver, så vi løbende gør dig bedre.
  • De første gange rummer ofte også en analyse af, hvordan vægtningen skal være mellem strategisk, taktisk og operationelt niveau for at give højest udbytte.
  • Mellem træningsgangene gennemgås fremskridt og indsats, så intet bliver overset og fokus holdes på det vigtigste for den enkelte deltager.
Forløbet afslutter vi med en fælles evaluering, og du får råd og værktøjer til, hvordan du kan arbejde videre og forbedre dine retoriske evner yderligere.

Forberedelse

Vi gør meget ud af forberedelse, idet det er vores erfaring, at det vigtigste succeskriterium er, at alle forventninger til indhold, form og tempo afstemmes både før og under et forløb. Derfor er det også vigtigt, at vores rådgiver har talt med dig, der skal have det individuelle forløb, før vi starter, så vi sikrer, at vi kender dine forventninger og ved, hvordan vi bedst kan give dig udbytte af forløbet.

Tag kontakt

Lad os tage en snak eller udfyld kontaktformularen
Du kan kontakte os online ved at bruge formularen nedenfor. Vi kontakter dig hurtigst muligt – og ser frem til at drøfte, hvordan vi kan forbedre din kommunikation, retorik og ledelse.