BEDRE PRÆSENTATIONER OG MUNDTLIGE OPLÆG

Gør jeres organisation bedre til at holde præsentationer og mundtlige oplæg. Tænk på, hvor mange oplæg og præsentationer, der holdes i jeres organisation per uge – for kollegaer, chefer, samarbejdspartnere, bestyrelse, kunder og mange andre. Tænk så, hvis de alle var 10% bedre, 10% mere interessante og 10% mere relevante. Ville det kunne gøre en forskel?

Sandsynligvis kan vi gøre jeres medarbejdere og kollegaer mere end 10% bedre, og vi kan I hvert fald love, at vi med vores skræddersyede læringssamarbejder løfter deltagerne markant. Ofte med modtagere, der er positivt overraskede over ændringen.

Det betyder flere kunder, der overbevises; mindre internt spild af ressourcer; nemmere kommunikation med ledelse og bestyrelse samt skarpere beslutninger.
Vi arbejder på flere niveauer:
  1. der skal gerne være progression mellem kurser/forløb, så man kan arbejde videre og forbedre sig yderligere, hvis man allerede har været på et grundkursus. Alt for mange får samme grundredskaber på mere eller mindre samme kurser – det giver ikke nok læring og løfter ikke organisationen nok.
  2. det giver mest udbytte, hvis det knyttes tæt til interne formater, så det, der læres på forløbene også passer med den tilgang man har til f.eks. salgsmøder eller ledelsesoplæg.
  3. ved at skabe synergi på tværs af kurser og indsatser (også på tværs af udbydere/konsulenter), skaber vi en læringshelhed for medarbejderne, hvor tingene er bundet sammen og giver mening.
Jeg har på kort tid fået en helt ny forståelse af, hvad det vil sige at involvere og aktivere mine omgivelser og derigennem skabe motivation og ejerskab i organisationen. De nye værktøjer, jeg har fået, bruger jeg dagligt, og jeg er slet ikke i tvivl om effekten.
Lars Braun Nielsen,
Chief Executive Officer, LBN MEDICAL A/S
Vi har f.eks. hjulpet:
  • en international IT-virksomhed med flere tusinde medarbejdere med håndteringen af kundemøder – hvor vi sammen med dem leverer et akademi, der både har seminarer, der træner medarbejderne i det indledende kundemøde og pitch, samt seminarer for mere rutinerede ledere til hvis et projekt er ved at køre af sporet og tilliden skal genetableres. Både kundekonvertering og fastholdelsesprocent er efterfølgende steget.
  • en europæisk energivirksomhed, der ville have bedre interne præsentationer og en mere strømlinet tilgang til, hvordan gode præsentationer holdes. Vi byggede en serie kurser og forløb med progression og leverer dem både online og fysisk og på både dansk og engelsk i flere tidszoner.
  • en virksomhed med mange godkendelsesoplæg, hvor projektteams skulle have grønt lys fra deres styregruppe til at arbejde videre med deres projekter. Vi byggede og leverer forløb i projektkommunikation tilpasset netop deres arbejdsprocesser og tilbagemeldingen er, at deres godkendelsesprocesser er blevet skarpere og mere kvalificerede.
Vores speciale er hybride forløb, der ligger mellem projekt og kompetenceudvikling og som på en gang giver rådgivning på arbejdsflow, skabeloner og interne processer, samtidig med at vi via læringsforløb for ledere og medarbejdere løfter organisationen og får de nye arbejdsgange og metoder trænet ind under huden.
Vi har holdt hundredvis af forløb og kurser og designet massevis af strategiske kompetenceforløb for både danske og internationale organisationer. Vi bruger forskningsbaserede redskaber og på vores læringsforløb får vi lavet masser af øvelser med deltagerne og bruger masser af eksempler. Det må nemlig gerne være både spændende, sjovt og udfordrende at forbedre sig.
Så kunne det være relevant med bedre præsentationer, bedre mundtlige oplæg, klarere kommunikation og dermed frigørelse af tid og ressourcer – alt sammen på et forskningsbaseret grundlag – så kontakt os i Rhetorica og lad os sammen lave et strategisk kompetenceløft af organisationen.
Vi garanterer:
  1. At vi leverer forskningsbaserede redskaber og øver organisationen i at bruge dem.
  2. At vi bliver og samarbejder med jer til det virker og vi har fået løftet organisationen.
  3. At selvom det er forskningsbaseret, så indeholder vores tilgang forbavsende få tørre lærebøger og støvede kompendier og på temmelig mange grin og god energi. Sjovt og interessant skal gå hånd-i-hånd med forskningsbaseret og fagligt velfunderet.

Tag kontakt

Lad os tage en snak eller udfyld kontaktformularen
Du kan kontakte os online ved at bruge formularen nedenfor. Vi kontakter dig hurtigst muligt – og ser frem til at drøfte, hvordan vi kan forbedre din kommunikation, retorik og ledelse.