Skræddersyet kursus i kommunikation

Sidder I med en kommunikationsudfordring, der er svært at putte i en faglig kasse – og hvor der skal noget særligt til? Hvor der skal designes et skræddersyet forløb, der kan klæde jer og jeres kollegaer på til bedre kommunikation? Så lad os i Rhetorica hjælpe og lad os sammen skræddersy et læringsforløb til jer.
Vi har blandt andet skræddersyet forløb der:
 • Gav et ministerium bedre kommunikationsplaner for lovforslag
 • Gav en af Danmarks største banker et leder- og kommunikationsprogram, der bidrog til at styrke deres markedsandel på få år
 • Gav en styrelse bedre beslutningsmøder omkring borgerafgørelser
 • Gav en international IT-virksomhed bedre kundemøder
 • Gav en international IT-virksomhed bedre redskaber til at håndtere projekter, der var ved at køre af sporet
 • Gav en global medico-virksomhed bedre gennemslagskraft, når den fortalte om sine produkter til læger og beslutningstagere
 • Klædte interne stakeholdere i en global virksomhed på til bedre at formidle til organisationen
Vi har holdt hundredvis af kurser og designet massevis af læringsforløb for både danske og internationale organisationer. Vi bruger forskningsbaserede redskaber, får lavet masser af øvelser og bruger masser af eksempler. Det må nemlig gerne være både spændende, sjovt og udfordrende at være på kursus.
Jeg har på kort tid fået en helt ny forståelse af, hvad det vil sige at involvere og aktivere mine omgivelser og derigennem skabe motivation og ejerskab i organisationen. De nye værktøjer, jeg har fået, bruger jeg dagligt, og jeg er slet ikke i tvivl om effekten.
Lars Braun Nielsen,
Chief Executive Officer, LBN MEDICAL A/S
Vi garanterer:
 1. At vi bygger et læringsforløb eller kursus, der giver forskningsbaserede redskaber og øvelser i dem.
 2. At det lærte kan anvendes i dit arbejde fra dagen efter kurset.
 3. At selvom det er forskningsbaseret, så byder kurset på forbavsende få tørre lærebøger og støvede kompendier og på temmelig mange grin og god energi. Sjovt og interessant skal gå hånd-i-hånd med forskningsbaseret og fagligt velfunderet.

Form og forløb

Når vi skræddersyr læringsformater, er det svært at sige noget om formatet. Det afhænger af jeres behov. Vi har både kortere og længere formater – fysisk og online. Og både forløb, hvor vi samarbejde med interne undervisere eller andre konsulenthuse.
For os er det vigtige, at vi får lavet læring, der kan bruges. Og som leveres med et glimt i øjet, høj faglighed, øvelser og feedback til den enkelte deltager – et kursus hos Rhetorica giver læring!
Overordnet arbejder vi med følgende format:
 • En blanding af teori, drøftelser og øvelser – gerne med udgangspunkt i deltagernes egen virkelighed, så vi bygger kommunikationscases undervejs, der kan bruges i hverdagens arbejde.
 • Læring er vigtig – og at kende en teori eller model er ikke det samme som at beherske den.Derfor er vores redskaber forskningsbaserede og trænes med deltagerne, så de har anvendt dem i praksis.
 • Vi tilbyder både ekstra læsningsmateriale inden, under og efter forløbet, hvis I ønsker det. Så læringen kan optimeres og vi kan få mest muligt ud af timerne sammen.
Alle kurser sluttes med både individuel og fælles evaluering samt en efterlæringsøvelse, der øger deltagernes evne til at huske de nye ting, de har lært.

Forberedelse

Vi gør meget ud af forberedelse, idet det er vores erfaring, at det vigtigste succeskriterium er, at alle forventninger til indhold, form og tempo afstemmes både før og under et forløb. Derfor er det også vigtigt, at vi kender deltagernes hverdag og arbejdsopgaver inden vi designer kurset, så vi sikrer, at vi kender deltagernes forudsætninger og ved, hvordan vi bedst kan give dem udbytte af forløbet.

Tag kontakt

Lad os tage en snak eller udfyld kontaktformularen
Du kan kontakte os online ved at bruge formularen nedenfor. Vi kontakter dig hurtigst muligt – og ser frem til at drøfte, hvordan vi kan forbedre din kommunikation, retorik og ledelse.