KURSER TIL INTERNT KURSUSKATALOG

Skal jeres medarbejdere eller ledere være bedre til at kommunikere? Er det møderne, præsentationerne, teksterne, de skriftlige oplæg, ledelseskommunikationen eller den strategiske kommunikation, der skal forbedres? Så hjælper vi gerne med både at designe og levere kurser i jeres interne kursuskatalog.

Vi sætter en ære i at tilpasse vores kurser og forløb til jeres behov, så det kan skabe mest mulig læring for deltagerne. Og da vores konsulenter både kan deres læringsteori og deres kommunikationsværktøjskasse, så kan vi love, at vores forløb får topevalueringer – og løfter organisationens kommunikation.
Vi bygger oftest vores forløb med fokus på disse elementer:
  1. der skal gerne være progression mellem de forskellige kurser/forløb, så man kan arbejde videre og forbedre sig yderligere, hvis man allerede har været på et grundkursus. Alt for mange får samme grundredskaber på mere eller mindre samme kurser – det giver ikke nok læring og løfter ikke organisationen nok.
  2. det giver mest udbytte, hvis emner og cases knyttes tæt til hverdagen, så det, der læres på forløbene også passer med hverdagens opgaver.
  3. ved at skabe synergi på tværs af kurser og indsatser (også på tværs af udbydere/konsulenter), skaber vi en læringshelhed for medarbejderne, hvor tingene er bundet sammen og giver mening.
Vi er bl.a. i en række interne kursuskataloger hos:
  • en teknisk virksomhed, der får kurser og forløb i præsentationsteknik, kropssprog, PowerPoints, argumentation og håndtering af indvendinger.
  • en offentlig myndighed, der kører en lang række kurser i skriftlige notater og indstillinger for både medarbejdere, mellemledere og direktion.
  • en international IT-virksomhed, der har en serie kurser og forløb om kundekommunikation.
The models we were presented help me remember the technics and visualise my learning. The time for reflection by the end of the day triggered a learning mechanism in my head. No better way to prepare and learn structures than to practice new learning and cable this to ideas.
Christina Schiøtt Liaos,
Nordic & Baltic Director at UK Trade & Investment
Vi har holdt hundredvis af forløb og kurser og designet massevis af strategiske kompetenceforløb for både danske og internationale organisationer. Vi bruger forskningsbaserede redskaber og på vores læringsforløb får vi lavet masser af øvelser med deltagerne og bruger masser af eksempler. Det må nemlig gerne være både spændende, sjovt og udfordrende at forbedre sig.
Så kunne det være relevant med bedre kurser i klarere kommunikation – alt sammen på et forskningsbaseret grundlag – så kontakt os i Rhetorica og lad os sammen lave et strategisk kompetenceløft af organisationen.
Jeg har på kort tid fået en helt ny forståelse af, hvad det vil sige at involvere og aktivere mine omgivelser og derigennem skabe motivation og ejerskab i organisationen. De nye værktøjer, jeg har fået, bruger jeg dagligt, og jeg er slet ikke i tvivl om effekten.
Lars Braun Nielsen,
Chief Executive Officer, LBN MEDICAL A/S
Vi garanterer:
  1. At vi leverer forskningsbaserede redskaber og øver organisationen i at bruge dem.
  2. At vi bliver og samarbejder med jer til det virker og vi har fået løftet organisationen.
  3. At selvom det er forskningsbaseret, så indeholder vores tilgang forbavsende få tørre lærebøger og støvede kompendier og på temmelig mange grin og god energi. Sjovt og interessant skal gå hånd-i-hånd med forskningsbaseret og fagligt velfunderet.

Tag kontakt

Lad os tage en snak eller udfyld kontaktformularen
Du kan kontakte os online ved at bruge formularen nedenfor. Vi kontakter dig hurtigst muligt – og ser frem til at drøfte, hvordan vi kan forbedre din kommunikation, retorik og ledelse.