Kompetencer

Vi arbejder med

Fortællinger skaber følelser og fremkalder stemninger. Derfor er storytelling et effektivt greb til at engagere ledere og medarbejdere. Vi hjælper med at skabe den troværdige historie og træner i at fortælle den, så den huskes og mærkes.
At lede er at kommunikere. Vi giver dig redskaber til at blive en synlig leder, der kommunikerer med dine modtagere i centrum, uanset om du henvender dig til medarbejdere, lederkolleger, direktionen eller offentligheden.
Det kan være svært at gå på kompromis med sin faglighed og fatte sig i korthed, når det hele synes relevant og vigtigt. Vi hjælper dig med at skære budskabet til, så det bliver klart og relevant for dine modtagere.
Kommunikation er mere end budskaber og argumenter. Dit kropssprog og din stemmeføring er også afgørende for, at du lykkes med din kommunikation. Vi sikrer en performance, der understøtter dine budskaber og fremkalder den rette stemning.
Møder er en uundgåelig del af maskineriet i enhver organisation. Og vi bruger enorme mængder af tid i møder. Vi træner dig og din organisation i at få det maksimale ud af møderne. Det handler om hele mødeprocessen fra før mødet indkaldes, til ledelsen og processen på selve mødet og opfølgningen efter mødet.
Der bliver skrevet meget. Mails, notater, beslutningsoplæg, rapporter... og teksterne er ikke altid lige lette at læse og forstå. Det vil vi gerne gøre op med. Vi træner dig i at skrive målrettet, klart og fængende.
De fleste jobs indeholder en eller anden form for præsentation af vores arbejde, for interne eller eksterne samarbejdspartnere, kollegaer, eller andre beslutningstagere. Vi sætter dig i stand til at forberede og holde præsentationer, som brænder igennem, har et klart formål og rammer dit publikum spot on.