Executive Communication Academy

Forløb for ledere af ledere i strategisk kommunikation, gennemslagskraft, forandringskommunikation, argumentation, storytelling og meget andet.

Hvem er målgruppen?

For mange ledere af ledere og strategiske ledere er kommunikation deres vigtigste værktøj til at nå deres mål. Når strategien skal udtænkes, forankres og udmeldes, så sker det igennem kommunikation. Når økonomiske nøgletal skal præsenteres for bestyrelse og/eller direktion, så sker det igennem kommunikation.

Og mange ledere af ledere er dygtige til at kommunikere. Det meste af tiden. Ellers var de ikke i den rolle, de er i. De har ofte taget en masse videreuddannelse – måske også en master. Men alligevel oplever de, at de bruger en masse tid på at forberede deres kommunikation – og somme tider rammer de stadig ved siden af.

Dette forløb er målrettet de ledere. Dem, der gerne vil vide, hvordan de hurtigere og skarpere kan kommunikere i deres ledelse. Som både vil hæve overliggeren for, hvor gode de kan være – men også have redskaber, der forhindrer, at de rammer ved siden af.

Så er du leder af ledere? Har du været leder i mange år? Vil du være stærkere til at skabe retning, mening og følgeskab? Så er dette forløbet for dig.

Hvordan er opbygningen?

Forløbet er som følger:

 1. Du får en 360-graders-analyse af din ledelseskommunikation. Det er ikke en personlighedstest, men en analyse af din evne til f.eks. at binde hverdagen med strategien, fastholde fokus på de strategiske indsatser, lede møder og lave skarpe præsentationer. Så du ved, hvor du opfattes som stærk kommunikator – og hvor der der plads til forbedring.
 2. Vi starter forløbet med en samlet ledelsesdag, hvor vi kickstarter forløbet, du får mødt de andre deltagere og du får nye indsigter i dit personlige ledelsesbrand og hvordan det påvirker dit ledelsesrum.
 3. Du deltager på op til seks faglige moduler (se dem herunder), der alle er opbygget som blended learning. Kernen er et fagligt seminar efterfulgt af en individuel sparring/rådgivning, hvor du får redskaber og viden koblet til din virkelighed.
 4. Vi mødes til en fælles midtvejssession, hvor vi følger op på dine læringsmål, giver ny faglig viden og sikrer, at du er på rette vej i forløbet.
 5. Vi kører de næste seks faglige moduler.
 6. Vi mødes til vores next-step-afrunding og nyder en god middag, netværker med de andre deltagere og lægger en plan for, hvordan vi vil holde vores nye viden præsent og få den bragt i spil fremover.
 7. Et år efter deltagelse får du en individuel opfølgning, der genaktiverer tanker og redskaber og sikrer maksimalt udbytte.

Rhetoricas Executive Communication Academy er det mest direkte anvendelige kursus, jeg nogensinde har været på

Esben Egede Rasmussen, tidl. direktør for Fødevarestyrelsen.

Jeg har rykket mig på væsentlige punkter og er blevet bedre til at være skarp på formålet, hver eneste gang jeg skal ud med et budskab

Rikke Dresing, underdirektør, Middelfart Sparekasse.

Hvilke moduler kan man vælge?

Forløbet rummer totalt 12 moduler, man kan plukke fra.

Vi anbefaler, at man følger 8-10 moduler for at få maksimalt udbytte af forløbet.

Forandringskommunikation
Hvordan kommunikerer du som topleder mest effektivt, når der sker store forandringer i virksomheden?

Beslutninger og argumentation

Bliv klogere på, hvilke triggere der eksisterer i en beslutningsproces, og hvordan du bedst navigerer heri som topchef.

Præsentationsteknik

Dyk ned i, hvordan du som topleder kan bygge en god præsentation op.

Kropssprog

Toplederens personlige gennemslagskraft og præsentationsstil.

PowerPoint – og andre præsentationssystemer

Lær at lave præsentationer, der står knivskarpt.

Møder og mødeledelse

Hvordan kan du som leder holde effektive og værdiskabende møder, der vækker energi og motivation hos deltagerne?

Samtaler og konflikthåndtering

Håndter dine svære samtaler med empati, integritet og troværdighed.

Distanceledelse

Hvordan kan du signalere nærvær og opbygge troværdighed, når du ikke er fysisk til stede?

Faglig formidling

Hvordan formidler du din faglige viden på en måde, der sænker kompleksiteten uden at oversimplificere, og som øger forståelsen hos modtagerne?

Budskabstræning
Bliv skarp på dine hovedbudskaber, og på hvordan du får dem formuleret kort og præcist, så du kan brænde igennem.

Personlig branding på sociale medier
Hvordan kan du bruge de sociale medier som aktivt redskab i den personlige branding af dig som leder?

Kultur

Bliv klogere på, hvad der skaber en virksomhedskultur, og hvordan du som leder kan bakke op om den og ’leve’ kulturen – i ord og i handling.

Hvornår holdes det?

Vi holder forløbet to gange per år. Klik på linkene herunder for at downloade datoer for de kommende forløb.

Efterår 2023

Forår 2024Hvordan er modulerne opbygget?

Alle moduler er opbygget som blended learning med både brief med for-læring, makkersamtale, selve modulet samt individuel træning i de nye værktøjer, så du får implementeret den nye viden i hverdagen.


God kommunikation handler om at gøre sig umage og være på forkant. Som erfaren leder og kommunikator har forløbet hos Rhetorica givet mig den ekstra dimension i min kommunikation, som jeg havde behov for.

Morten E. Troen, Senior Vice President hos A/S Dan-Bunkering Ltd

OBS: VORES KONTAKTFORMULAR HAR DESVÆRRE VÆRET DEFEKT, SÅ HAR DU TIDLIGERE SKREVET OG IKKE HØRT TILBAGE FRA OS, SÅ RING GERNE 32955595.

Kontakt os for at høre mere


  Kontakt os

  Kontor: 32 95 55 95
  [email protected]

  Find os

  Rhetorica ApS

  Amaliegade 14A, 2.
  1256 Kbh. K

  Følg os

  LinkedIn
  Facebook